Ingridienser
200 g marcipan
200 g sukker
200 g blødt smør
4 æg
120 g hvedemel
150 g mørk chokolade (finthakket eller dråber)
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180oC (varmluft).
Riv marcipanen groft og pisk den sammen med sukker.
Tilsæt smørret og pisk videre, til massen er jævn.
Pisk æggene i et ad gangen.
Vend melet forsigtigt i.
Vend chokoladen i kagedejen.
For en springfrom (Ø 22cm) med bagepapir i bunden og smør kanten godt med smør
Hæld dejen i.
Bag kagen i ca. 35 min. Tjek den med en tandstik. Hvis der ikke hænger dej fast på strikkepinden, er kagen færdig.
Vend kagen ud af formen og lad den køle helt af inden servering
Ingredients
200 g marcipan
200 g sugar
200 g soft butter
4 eggs
120 g flour
150 g dark cholate (finely chopped, or small chips)
How to
Turn on the oven at 180oC (convection).
Shred the marcipan coarsly and mix it with sugar.
Add the butter and continue to mix untill the batter is smooth.
Mix the eggs in one at a time.
Fold in the flour carefully.
Fold in the choolate.
Put bakingsheet at the buttom of a springform pan (Ø 22cm) and butter the sides
Pour the batter into the pan
Bake the cake for 35 minutes. Check it with a toothpick. If it doesn't stick it's done.
- Take the cake out of the pan and let it cool of before serving.